Liikuntakerho

Liikuntavastaava tiedottaa:

Vesijuoksu

Kotkan senioreiden oma vesijuoksu jatkuu ainakin vielä syyskauden! Eija Uusitalo-Ovaska pitää meille senioreille sopivan, 50 minuutin mittaisen vesijuoksurupeaman ajalla 19.9. – 19.12.19 joka torstai klo 12.00 – 12.50 uimala Katariinassa. Juoksukerran hinta on 5,50 €. Maksu kerätään kahdesti kauden aikana. Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin vesipedot!

Jumppakerho

Lihaskunto + tasapaino + kehonhuoltojumppaa tarjolla maanantaisin klo 11.15 - 12.15 ja tiistaisin klo 14.30 - 15.30. Paikkana on Kaupunginsairaalan sovelletun liikunnan tila. Kyseessä on kaupungin senioreilleen tarjoama, maksuton liikuntarupeama. Se ei siis ole pelkästään meidän yhdistyksemme jäsenille, joten houkuttele ystäväsikin mukaan. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakolta. Tervetuloa mukaan jokainen, jolle omasta kunnostaan huolehtiminen on tärkeää!

Muista: LIIKE ON LÄÄKE! Ei väliä miten liikut, kunhan liikut!

Muti Karkio p. 050 340 8061, muti.karkio(at)gmail.com