18.3.2020 - Kauppamatkustajan kuolema

18.3.2020 KLO 19.00 KAUPPAMATKUSTAJAN KUOLEMA                             KANSALLISTEATTERISSA


Arthur Millerin loistava näytelmäklassikko amerikkalaisen unelman vararikosta nähdään Kansallisteatterin suurella näyttämöllä.

Kauppamatkustaja Willy Loman on raatanut koko ikänsä, kuluttanut itsensä loppuun, eikä hän osaa edes nauttia työnsä hedelmistä. Willyn pojat ovat nuorempina ihannoineet isäänsä, mutta viime aikoina kurssi on kääntynyt isän yhä omituisemmaksi muuttuvan käytöksen takia. Miksi koko maailma tuntuu olevan Willyä vastaan? Ainoa, joka jaksaa enää uskoa Willyyn, on hänen uskollinen vaimonsa, Linda.

Mika Myllyahon ohjaustyö tuo suurelle näyttämölle yhden suurimmista amerikkalaisen draaman klassikoista. Arthur Millerin Kauppamatkustajan kuolema on moderni tragedia elämää suuremmista illuusioista ja niiden konkurssista, isistä ja pojista, valheista ja valheiden jäljistä. Willy Lomanin tarinassa heijastuu äärimmäisyyteen viedyn kapitalismin jääkylmä maailma, jossa ihmisen arvo on yhtä kuin hänen tuottavuutensa, ja elämän korkeimmaksi päämääräksi on nostettu taloudellinen menestys.                                 Rooleissa nähdään mm. Hannu-Pekka Björkman, Kristiina Halttu, Aku Hirviniemi ja Samuli Niittymäki.

Retken hinta on 78 eur ja siihen sisältyy teatterilippu, väliaikatarjoilu ja kuljetukset.  Ilmoittautumiset  ja maksu 15.2.2020 mennessä Mirja Baldauf-Pulkkinen, mirja.baldauf@gmail.com, puh. 044-5004 805

Bussi Jyrkilän talli klo 16.15, Kotka klo 16.30 ja Karhula klo 16.45.