23.4 - Musikaali Nunnia ja konnia

Musikaali ”Nunnia ja konnia” 23.4.2020 klo 19 Lahden kaupunginteatterissa


Yleisön kiittämä riemastuttava musiikkinäytelmä Lahden kaupunginteatterin Juhani-näyttämöllä.

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet.

Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Näytelmän ohjaa Kotkan kaupunginteatteriakin johtanut Ilkka Laasonen.

Retken hinta 80 eur ja siihen sisältyy teatterilippu, kuljetukset ja väliaikatarjoilu.  Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollisista ruoka-allergioista.

Ilmoittautumiset ja maksu Päivi Vataselle 23.3. mennessä sähköpostilla paivi.vatanen(at)fimnet.fi tai puhelimitse p. 050 359 3585.

Aikataulu: klo 16.15 Jyrkilän talli, klo 16.30 Kotkansaaren linja-autoasema ja klo 16.45 Karhulan linja-autoasema