28.3.2020 Musikaali Menopaussi

**  28.3. KLO 14.00 MUSIKAALI MENOPAUSSI RIIHIMÄEN        TEATTERISSAArja Korisevan tähdittämä Menopaussi-musikaali on riemukas ylistys naiselle parhaassa iässä, keski-iässä! Neljä hyvin erilaista naista törmäävät sattumalta tavaratalon alennusmyynnissä, tilanteet johtavat yhdestä toiseen ja naiset löytävät pian yhteisen sävelen – kirjaimellisesti.

Musiikkia täynnä oleva esitys juhlistaa naisia, joilla on ymmärrystä ja kykyä nähdä elämän eri värit. Se juhlistaa naisia, jotka uskaltavat olla oma itsensä, sanoa mielipiteensä maailmasta ja seisoa omilla jaloillaan. Pitkään vaietuille asioille saa vihdoin nauraa lempeästi ja lujaa.Las Vegasissa jo ennätykselliset 18 vuotta esitetty ja edelleen ohjelmistossa oleva musikaali nähdään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa. Teos on tähän mennessä nähty 16 maassa ja sen on nähnyt lähes 15 miljoonaa ihmistä. Tule ja liity siskoihin!

Upeat, keski-ikäiset naiset näyttämöllä ovat:

Arja Koriseva, Kirsi Ylijoki, Nina Tapio ja Hanna Kaila

Arja Koriseva on iskelmälaulaja, musikaalitähti ja tv-kasvo, Kirsi Ylijoki on näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt niin teatterilavoilla, televisiossa kuin elokuvissa ja Nina Tapio on laulaja, lauluntekijä, musikaalinäyttelijä sekä tv-kasvo. Hanna Kaila on näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt useissa musikaaleissa ja dubannut animaatioita.Teksti: Jeanie Linders Ohjaus: Olka Horila 
Koreografia: Osku Heiskanen 
Kapellimestari: Antti Paavilainen Esityksestä sanottua

It’s impossible not to laugh!”The New York Times

Fresh, funny and simply terrific!”LA Times

Dollar for Dollar…It’s the best show in town!”

The Las Vegas Review JournalEsityksen hinta on 75€ sisältäen pääsylipun, väliaikatarjoilun ja kuljetukset.

Ilmoittautuminen ja maksu 28.2. mennessä Leena Kormi, leena.kormi@fimnet.fi

puh. 0400-937 017.Bussi Jyrkilän talli klo 11.00, Kotka klo 11.15 ja Karhula klo 11.30