Bridge-kerho


Kotkan seniorien bridgekerho kokoontuu joka maanantai klo 10.00-13.00 Kokoomuksen tilassa Kymenlaaksonkatu 11.


Otamme ja koulutamme myös uusia jäseniä. Jos kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan.
Sinun ei tarvitse osata ennestään mitään.Opetamme alusta alkaen.
Kerhomme pelaa maanantaisin klo 10.00. Pelimahdollisuuksia on myös Kotkassa torstaisin ja Karhulassa maanantai-iltaisin.Vähän vaihtelua, jotain uutta? 

Moni on varmasti syksyllä miettinyt, että aloittaisi jotain uutta ja etsii vähän vaihtelua. Mutta siihen se on sitten jäänyt. Nyt tarjoamme tällaisen tilaisuuden. Lähde pelaamaaan bridgeä. Meillä senioreilla on Kotkassa jo kerho, jossa 3-4 pöytää on kohta vuoden päivät opetellut pelaamaan ja osaakin jo aika paljon ja nyt olisi tilaisuus vielä 1-2 pöydälle eli noin 8 hengelle tulla mukaan.

Tämän Kotkan senioreiden pienen kerhon lisäksi Kotkassa ja Karhulassa on omat bridgekerhot, Suomessa yli 50 kerhoa ja oma bridgeliitto. Vastaava liitto on jokaisessa maassa ja kisoja riittää aina omiin olympialaisiin asti jos haluja eteenpäin riittää. Jos et vielä ole aivan varma haluatko mukaan vai etkö halua, niin tule katsomaan. Pelaamme maanantaisin kello 10-13 Kokoomuksen huoneistossa Kymenlaaksonkatu 11, Mukaan pääsee heti. Opetamme kaiken alusta alkaen.

Lisätietoja: Pirjo Juuri-Oja 

pirjo.juuri-oja@kolumbus.fi puh.041-4956530